miercuri, 16 noiembrie 2011

Cuvant de incheiere


·         Veniţi să ne închinăm, Împăratului nostru Dumnezeu,
·         Veniţi să ne închinăm şi să cădem la Hristos, Împăratul nostru Dumnezeu,
·         Veniţi să ne încinăm şi să cădem la Însuşi Hristos, Împăratul şi Dumnezeul nostru.
Hristos să fie cu şi în voi! Amin!
Pentru ca acest blog să poată continua să existe, e nevoie de sprijin –în primul rând de rugăciunea voastră spre Dumnezeu pentru binecuvântarea acestei lucrări creştine de misiune ortodoxă.
Cei care doresc să contribuie cu tehnoredactare, semnalări aspecte religioase din zona lor, articole pe diverse teme, sunt bineveniţi.
Aveţi la dispoziţie adresa de e-mail:  mireanautentic@gmail.com

Acceptam de asemenea literatură ortodoxă, casete, CD-uri, DVD-uri, în stare bună pentru a fi oferite ca premii câştigătorilor diferitelor concursuri.
Responsebilitatea articolelor revine autorilor.
Nu vom publica articole care sunt în contradicţie cu principiile şi morala creştină ortodoxă, provocatoare sau cele care nu au la bază principiul iubirii făţă de Dumnezeu şi aproapele.


*ATENŢIE!*
Tot ce apare pe acest blog sub semnătura realizatorului şi administratorului blogului a fost iniţial publicat în diverse ziare şi/sau reviste creştine.
Prin urmare, conform legislaţiei în vigoare, nu pot fi reproduse articole, poezii, studii, fără permisiunea scrisă a autorului sau unde este mai dificil de obţinut, exemplu Sfântul Munte, permisiunea telefonică.
În fiecare ediţie vor fi menţionaţi cei care au colaborat la realizarea ediţiei respective, precum şi cei cu diverse donaţii.
Pentru a colabora la o ediţie a blogului trimiteţi prin e-mail –şi nu uitaţi să menţionaţi adresa şi obligatoriu un număr de telefon la care puteţi fi contactaţi. Multumim!

La aceasta editie a blogului au contribuit:
- fr. Andrei Zadic, masterand, absolvent al Facultatii de Teologie Ortodoxa Arad, sectia Teologie Pastorala cu galeria foto de la Man. Vatopedu plus obtinerea aprobarii de postare de la  Manastire si tehnoredactarea textelor din prezentarea paginilor si descrierea blogului dupa conceptia si formularea realizatorului Lucian Pop. 
- Domnul Ceontea Constantin, manager general Agentia de turism intern-extern "SIRIUS" Arad - cu scanare imagini si texte.
  • conceptie, structura si prezentare blog, alegere materiale si conceptie texte, format pagini, realizator blog Lucian Ovidiu POP.
Multumuri!
  • Mitropoliei Banatului
  • Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor
  • Tututror celor care au fost alaturi de mine prin incurajari, sfaturi si mai ales insistenta de a vedea acest blog infiintat. Le multumesc pentru rabdarea si increderea pe care mi-au acordat-o.
  • Celor care si-au anuntat suportul prin diferite modalitati concrete de a sprijini continuitatea si dezvoltarea acestei lucrari misionare. Dumnezeu sa-i binecuvanteze!