miercuri, 19 martie 2014

Invitaţie la concursuri

REINAUGURAM 2 CONCURSURI:

1. Concurs de eseuri, articole, studii, exegeză biblică pe diverse teme Scripturale, la liberă alegere. Vom acorda 3 premii, precum şi menţiuni câştigătorilor, constând în CD-uri şi cărţi religioase. Lucrările se vor trimite prin e-mail: mireanautentic@gmail.com până la data de 30 iunie 2014 cu menţiunea „Concurs” – articole.

2. Concurs de fotografie creştină cu tema "Ortodoxia trăită autentic"
Fotografiile se vor trimite prin acelaşi e-mai până la data de 30 iunie 2014 cu menţiunea „Concurs” – poze.
Participanţii sunt rugaţi să trimită împreună cu articolele sau pozele pentru concurs şi datele de contact (nume, prenume, telefon, precum şi acceptul de postare pe blog al pozelelor şi articolelor, în cazul în care realizatorul blogului decide ulterior acest lucru).

Vă dorim succes şi vă aşteptăm!
Vă aşteaptă şi la această secţiune numeroase premii şi menţiuni.

De asemenea facem cunoscut că un exemplar din cartea "Mii de tineri îşi păstrează astăzi fecioria până la căsătorie" a fost deja dăruită unui tânăr viitor slujitor al Altarului, care îşi caută perechea - în nădejdea de a-l păstra neîntinat de orice păcat! Cartea cu titlul "Taina spovedaniei" a fost expediată către Camelia Muntean din loc. Sebeş, jud Alba, o constantă cititoare a blogului şi râvnitoare a mântuirii. Să-i fie de folos sufletesc!